‘Shazam’ın yıldızı Jack Dylan Grazer, ‘Spiderwick Chronicles’ dizisinde!

‘Shazam’ın yıldızı Jack Dylan Grazer, ‘Spiderwick Chronicles’ dizisinde! Jack Dylan Grazer,  “The Spiderwick Chronicles” TV uyarlamasında rol alacak.

Dizinin kadrosunda Lyon Daniels; Jared Grace, Noah Cottrell; Simon Grace, Mychala Lee; Mallory Grace, Joy Bryant; Helen Grace ve Christian Slater; Mulgarath karakterine hayat verecek. Dizi, Tony DiTerlizzi ve Holly Black tarafından aynı isimli kitaptan uyarlanacak.

Disney, diziyi “fantezi ile macerayı birleştiren modern bir büyüme hikayesi” olarak tanımlıyor. İlk romanı 2003 yılında yayımlanan ve 2009’da tamamlanan seri toplamda 5 ana kitap (Esrarengiz Köşk, Büyülü Taş, Lucinda’nın Sırrı, Gecenin Karanlığında, Yutanhoyrat’ın Gazabı) ve sonrasını konu alan 3 eserden (Nixie’nin Şarkısı, Devleşen Sorunlar, Ejderha Kral) oluşuyor.

“Shazam” filmindeki Freddy Freeman rolüyle bilinen Grazer, Mart 2023’te vizyona girecek olan “Shazam: Fury of the Gods”ta karşımıza çıkacak. “Luca” ve “Don’t Tell A Soul”un seslendirme kadrosunda yer alan Grazer, Luca Guadagnino’nun HBO dizisi “We Are Who We Are” ile de biliniyor.

 

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir