‘She-Hulk’ Dizisinin Başrolü Belli Oldu!

Disney Plus’ın yeni dizisi “She-Hulk”un başrolü belli oldu. Variety‘de yer alan habere göre Tatiana Maslany dizide başrol oynayacak.

Dizi, kuzeni Bruce Banner kan verdikten sonra Hulk güçlerine sahip olan avukat Jennifer Walters (Maslany) karakterini merkezine alıyor. Bruce’un aksine, Jennifer, kişiliğini, zekasını ve duygusal kontrolünü kaybetmez.

Konuyla ilgili Disney ve Maslany yorum yapmaktan kaçındı. Dizide başrol oynaması beklenen Maslany 2013 yılında başlayan ve 5 sezon boyunca devam eden Orphan Black’deki rolüyle biliniyor.

Tatiana Maslany

3 Emmy ve 1 Altın Küre adaylığı bulunan Maslany, 2016 yılında en iyi kadın oyuncu dalında Emmy ödülü kazanmıştı. En son HBO dizisi “Perry Mason”da rol alan Maslany’i, “Stronger,” “Destroyer,” ve “Pink Wall” filmlerinde de izlemiştik.

Dizinin yönetici yapımcılığını üstlenen Kat Coiro, dizinin pilot ve birkaç bölümünde yönetmen koltuğunda oturacak. Dizinin senaristliğini ise Jessica Gao üstlenecek.

Marvel çizgi roman serilerinden biri olan “She-Hulk”, Marvel Sinematik Evreninde yer alan birkaç projeden biri. “Falcon and the Winter Soldier” ve “WandaVision” yıl sonunda Disney Plus’ta izlenebilecek. “Loki” ise 2021’in başında izleyicilerle buluşacak. Marvel, “Hawkeye,” “Ms. Marvel,” ve “Moon Knight” gibi live-action projeler üzerinde de çalışıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Kuş Uçuşu’nun 3. sezon yayın tarihi belli oldu!

Joe Wright casus dizisi ‘The Department’ı yönetecek!

Avatar: The Last Airbender’a 2. ve 3. sezon onayı geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir