‘Sherlock Holmes 3’ 2021’e Ertelendi!

‘Sherlock Holmes 3’ 2021’e ertelendi! Warner Bros., ‘Sherlock Holmes 3’ filminin gösterim tarihini 1 yıl erteleyerek, 21 Aralık 2021’de yayınlayacağını duyurdu.

Variety‘de yayınlanan habere göre; stüdyo, geçtiğimiz Mayıs ayında, İngiliz dedektifi yeniden canlandıracak olan Robert Downey Jr. ve yardımcısı Dr. Watson rolünde ise Jude Law’un yer aldığı ‘Sherlock Holmes 3’ filminin 2020 Noel’inde gösterime gireceğini ilan etmişti.

‘Sherlock Holmes 3’ İçin Yönetmen Arayışı Sürüyor

Senaryosu Chris Brancato tarafından kaleme alınan filmin yönetmeni henüz belli değil. Susan Downey, Joel Silver ve Lionel Wigram ise ‘Sherlock Holmes 3’ filminin yapımcılığını üstlenen isimler arasında.

‘Sherlock Holmes 3’, dünya çapında 545,4 milyon dolar gişe yapan, Jared Harris ve Noomi Rapace‘in de rol aldığı ‘Sherlock Holmes: A Game of Shadows’ isimli ikinci filmden tam on yıl sonra gösterime girecek. 2009 yılında vizyona giren ve Rachel McAdams‘ın da rol aldığı orijinal ‘Sherlock Holmes’ ise dünya genelinde 524 milyon dolar hasılat elde etmişti. İlk iki filmin yönetmenliğini Guy Ritchie üstlenmişti.

Warner Bros.’un Pazartesi günü yaptığı açıklamada; Noel’de gösterime girecek olan ‘Sign 2’ filminin ardından 18 Aralık 2020’de James Cameron’ın ‘Avatar 2’ filminin de yayınlanması planlanıyor. ‘Sherlock Holmes 3’ ise Cameron’un ‘Avatar 3’ filminden 5 gün sonra Sony’nin ‘Hotel Transylvania 4’ filmiyle aynı gün gösterime girecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir