Silver Sable filmi iptal edildi!

Silver Sable filmi iptal edildi! Yönetmenliğini Gina Prince-Bythewood‘un üstleneceği film, Spider-Man’in spin-off projesiydi. Silver Sable filminin ilk hali olan Silver & Black için yazılan senaryoda Lindsey Anderson Beer açıklamasında şu anda projede ilerleme kaydedilmediğini söyledi. 

Filmde, Silver Sable ile Black Cat bir araya gelip Tombstone, Scorpion, Chameleon gibi Spider-Man kötüleri ile karşı karşıya geleceklerdi. 

Sony yıllar önce bir Silver & Black filmi geliştirdiğini duyurmuştu, ancak bu planlar görünüşte ayrı ve solo Kara Kedi ve Gümüş Sable filmlerine dönüştü. Film yapımcısı Lindsey Anderson Beer daha önce Silver Sable filminde yazar olarak görev almıştı ancak kısa süre önce başka çalışmalar yapmak için projeden yollarını ayırdığını ve filmin şu anki durumundan emin olmadığını doğruladı. .

ComicBook.com‘a açıklama yapan Anderson Beer şunu itiraf etti: “Bu, Sony’nin baktığı bir şeydi ve bildiğim kadarıyla şu anda geliştirilmiyor. O zamanlar bunu başka bir projeye atlamak zorunda kaldım.”

Daha önce Silver & Black filmiyle ilgilenen Gina Prince-Bythewood, 2020’de yan filmin planlarından habersiz olduğunu paylaştığı için, Anderon Beer daha önce bu işe dahil olan ve durumdan habersiz olan tek film yapımcısı değil.

,

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Francis Ford Coppola imzalı Megapolis’ten fragman!

Giancarlo Esposito, Marvel Sinematik Evreni’ne giriyor!

Yüzüklerin Efendisi ve Titanik filmlerinin yıldızı hayatını kaybetti!

Meryl Streep Cannes Film Festivali’nde ödül alacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir