Sofia Coppola İmzalı ‘On the Rocks’ Prömiyerini New York Film Festivali’nde Yapacak!

Sofia Coppola imzalı “On the Rocks,” prömiyerini New York Film Festivali’nde yapacak.

Rashida Jones ve Bill Murray‘in başrollerini paylaştığı filmde ikili baba kız olarak karşımıza çıkıyor. Filmde Marlon Wayans, Jenny Slate, Jessica Henwick ve Barbara Pain gibi isimler de rol alıyor.

Pandemi nedeniyle vizyona giremeyen film “On the Rocks” ekim ayında Apple TV+ üzerinde yayınlanacak. Coppola ve Murray’ 2003 yapımı “Lost in Translation,”da da birlikte çalışmışlardı. Murray’in Oscar adaylığı elde ettiği yapım, Coppola’ya en iyi uyarlama senaryo dalında Oscar’ı getirmişti.

58. New York Film Festivali 17 Eylül’de Steve McQueen’in “Lovers Rock” filmiyle açılışını yapacak. Festival 11 Ekim’de sona erecek.

Festival programında All In: The Fight for Democracy David Dufresne imzalı The Monopoly of Violence, Pedro Almodóvar’ın İngilizce dilindeki ilk kısa filmi The Human Voice’un yanı sıra başarılı Broadway oyunu American Utopia‘nın Spike Lee tarafından filme alınmış versiyonu, Orson Welles ile Dennis Hopper’ın bir havuz kenarında gerçekleştirdiği sohbetin yıllar sonra ortaya çıkan kayıtları kullanılarak hazırlanan Hopper/Welles, Liz Garbus ve Lisa Cortés’in yönetmenliğini üstlendiği All In: The Fight for Democracy yer alacak.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir