Sonequa Martin-Green, ‘Space Jam 2’ Filminde!

Variety’de yer alan habere göre; Sonequa Martin-Green, LeBron James ile birlikte Warner Bros.’un ‘Space Jam 2’ filminde rol almak üzere görüşmelerde bulundu.

Henüz adı belli olmayan devam filminin yönetmen koltuğunda HBO’da yayınlanan ‘Random Acts of Flyness’ programının yaratıcısı Terence Nance ile ‘Black Panther’in yönetmeni Ryan Coogler oturuyor. James, aynı zamanda ortağı Maverick Carter ile filmin yapım aşamasında da yer alacak.

Yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre; 16 Temmuz 2021’de vizyona girmesi beklenen filmde Martin-Green, James’in karısı rolünü üstlenecek.

2015’te James ve SpringHill’in Warner Bros. ile bir içerik yaratma sözleşmesi imzalamalarının ardından ‘Space Jam’in devam filminin yapılacağı söylentileri ortaya çıkmıştı. Projenin üretimine ise bu yaz James’in NBA sezonu sona erdiğinde başlanacak.

İlk filmde, Looney Tunes karakterleriyle aynı takımda olan Michael Jordan’ın bir grup animasyon uzaylı karaktere karşı sahadaki mücadelesini izlemiştik. Jordan’ın yanı sıra Larry Bird, Charles Barkley ve Patrick Ewing gibi NBA’nın en büyük yıldızlarından bazılarının yer aldığı 1996 yapımı film, dünya genelinde 230 milyon dolarlık hasılat elde etmişti. Yeni filmde ise James ile güçlerini birleştiren Bugs Bunny ve Looney Tunes karakterlerinin bilinmeyen bir varlığa karşı sahadaki mücadelelerini izleyeceğiz.

Daha önce AMC’nin ‘Walking Dead’ dizisinde yer alan Martin-Green, şu anda CBS’in popular dizisi ‘Star Trek: Discovery’de başrol oynuyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir