‘Sonic the Hedgehog 2’dan İlk Fragman Yayınlandı!

‘Sonic the Hedgehog 2’dan İlk Fragman Yayınlandı! Film, 8 Nisan 2022‘de vizyona girecek.

Dünyanın favorisi olan mavi kirpi, devam filminde yeni seviye macera için geri dönüyor. Sonic, Green Hills’e yerleştikten sonra gerçek bir kahraman olmak için gereken özelliklere sahip olduğunu kanıtlamak için sabırsızlanır. Dr. Robotnik, bu kez yeni ortağı Knuckles ile birlikte medeniyetleri yok etme gücüne sahip olan bir zümrüdün arayışıyla geri döndüğünde sınavı başlar. Sonic, yardımcısı Tails’le ekip olur ve birlikte zümrüdü yanlış ellere düşmeden bulmak üzere dünya çapında bir yolculuğa çıkarlar.

Neal H. Moritz, Toby Ascher ve Toru Nakahara‘nın yapımcılığını üstleneceği filmin yönetici yapımcılığını Hajime Satomi, Haruki Satomi ve Tim Miller üstleniyor.

Sega’nın popüler video oyunundan uyarlanacak filmin ilki 2020 yılında vizyona girmişti. Filmin kadrosunda Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden gibi isimler yer almıştı. lk filmde rol alan Jim Carrey, James Marsden ve Tika Sumpter devam filminde de karşımıza çıkacak. Idris Elba ise devam filminde Knuckles karakterini seslendirecek.

 

İlk filmin yönetmenliğini üstlenen Jeff Fowler devam filminde de bu görevi devam ettirecek. Senaryoyu Pat Casey ve Josh Miller kaleme aldı. 2020 yılında vizyona giren  “Sonic the Hedgehog” tüm dünyada 319.7 milyon $’ın üzerinde gişe elde etmişti.

 

 

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

King’s Speech’in senaristi David Seidler hayatını kaybetti!

Canlı aksiyon Teen Titans uyarlaması geliyor!

“Ghostbusters: Frozen Empire”ın New York galası yapıldı!

Juliette Binoche, Avrupa Film Akademisi’ne başkanlık yapacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir