Sony’nin ‘Alex Rider’ Dizisini Andreas Prochaska Yönetecek!

Sony’nin ‘Alex Rider’ dizisini Andreas Prochaska yönetecek! Das Boot dizisinin yönetmeni Prochaska, Sony ile anlaşmaya vardı. Anthony Horowitz‘in çok atan gençlik roman serisinden televizyona uyarlanacak olan ‘Alex Rider’ Andreas Prochaska  imzalı olacak.

Prochaska, önümüzdeki ay Sky ve Hulu’da yayınlanacak “Das Boot” dizisinin yönetmen koltuğunda oturuyor. Dizide yönetici yapımcı olarak da yer alacak olan Prochaska, dizinin ilk dört bölümünde yönetmen koltuğunda oturacak.

Anthony Horowitz’in kaleme aldığı serinin 12. kitabı 2019 yılında yayınlanacak. Serinin kitapları tüm dünyada 19 milyonun üzerinde kopya sattı. Gençler arasında oldukça okunan yazarlardan biri olan Horowitz’in  kitabı daha önce 2006 yılında beyaz perdeye uyarlanmıştı.

“Alex Rider” dizisinin henüz hangi kanalda yayınlanacağı bilinmiyor. Dizinin senaryosu “The Borgias” ve “The Hole”un yazarı Guy Burt tarafından kaleme alınacak. Dizi, serinin ikinci kitabı Point Blanc ile başlayacak. Dizinin çekimlerine yıl sonunda başlanması bekleniyor.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir