Sophie Turner, Suç Dizisi ‘The Staircase’de Rol Alacak!

Sophie Turner, Suç Dizisi ‘The Staircase’de Rol Alacak! Turner, Oscar ödüllü Colin Firth, Toni Collette, Juliette Binoche, Rosemarie DeWitt ve Parker Posey gibi isimlerle başrolü paylaşacak. Game of Thrones‘un yıldızı  Sophie Turner is dizide Colin Firth‘ün kızını canlandıracak.

2001 yılında eşini öldürmekle suçlanan Amerikalı yazar Michael Peterson’ın hikâyesini anlatacak diziyi Antonio Campos uyarlayacak. 8 bölümlük dizinin senaryosu için dizinin yönetici yapımcısı olarak yer alacak Antonio Campos ve Maggie Cohn ile anlaşma yapılmıştı. Campos, dizinin 6 bölümünde yönetmen koltuğunda oturacak.

Dizide, Colin Firth, Michael Peterson‘a Toni Colette ise Kathleen Peterson karakterine hayat verecek. Peterson, 2001 yılında karısı Kathleen’i öldürmekle suçlandı. Evlerinde merdivenlerden düştükten sonra öldüğünü iddia etti, ancak polis, onun sopayla öldürüldüğünden şüphelendi ve olay yerinin kaza süsü verilmek için düzenlendiğini araştırdı.

Belgesel dizisi ilk olarak 2004 yılında, yaratıcısı Jean-Xavier de Lestrade’in yıllar sonra yeni bilgilerle güncellenmesiyle yayınlandı. Netflix, belgeseli 2018’de 13 bölümlük bir dizi olarak yayınladı. 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir