Spider-Man: Into the Spider-Verse’ün Devam Filminin Yönetmenleri Belli Oldu!

Spider-Man: Into the Spider-Verse’ün Devam Filminin Yönetmenleri Belli Oldu! Hollywood Reporter’da yer alan habere göre Joaquim Dos Santos, Kemp Powers ve Justin K. Thompson devam filminin yönetmenliğini üstlenecek.

Dos Santos, Avatar: The Last Airbender ve Netflix’in Voltron dzisiyle biliniyor. Powers ise bu yılki Oscar yarışında kendi oyunundan uyarladığı One Night in Miami filmiyle tanınıyor. Powers’ın ortak yönetmen ve senaristi olduğu Pixar filmi Soul, 3 Oscar kazanmıştı. Devam filmini yönetecek isimlerden bir diğeri olan Thompson, Cloudy ve Chance of Meatballs ve onu devam filmiyle tanınıyor.

Spider-Man: Into the Spider-Verse, 2018 yılında vizyona girmiş ve sinemaseverlerin beğenisini kazanmıştı. Spider-Man: Into the Spider-Verse, En İyi Animasyon Film Oscarı’nı kazanan film, 375.5 milyon dolar hasılata ulaşarak gişede de oldukça iyi bir performans sergilemişti.

Filmin gördüğü bu ilgi sonunda yapımın devam filmi ve spin off projeleri için onay verildi. lan Peter Parker, Gwen Stacy, Spider-Ham, Spider-Man Noir ve Peni Parker gibi sevilen karakterleri de sinemaseverlere tanıtan Spider-Man: Into the Spider-Verse’ün devam filminde yeni karakterlerle karşılaşacağız.  Filmin senaryosunu Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings‘in yazarı David Callaham kaleme aldı. Filmin yapımcılığını Phil Lord ve Chris Miller üstleniyor. Amy Pascal, Avi Arad ve Christina Steinberg filmin yapımcıları arasında yer alacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir