‘Star Trek’ Dizisine Yeni İsimler!

‘Star Trek’ Dizisine Yeni İsimler! Santiago Cabrera ve  Michelle Hurd merakla beklenen Star Trek dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizide önemli karakterlere hayat vereceği düşünülen ikilinin rolleri şu an açıklanmadı.

Daha önce Patrick Stewartin yedi sezon boyunca oynadığı “Star Trek: The Next Generation” dizisindeki rolüyle dizide yer alacağı açıklanamıştı. Dizinin kadrosuna yeni dahil olan Cabrera’yı en son CBS dizisi “Salvation”da izlemiştik. HBO’nun “Big Little Lies” dizisinde de rol alan Cabrera, BBC dizisi “The Musketeers”daki rolüyle de biliniyor. Aktörün yer aldığı TV projeleri arasında “The Mindy Project,” “Merlin,” “Heroes,” ve  “Hemingway and Gellhorn” isimli yapımlar bulunuyor.

En son NBC dramı “Blindspot”da izlediğimiz Hurd‘ı ise, “Lethal Weapon” isimli yapımda da izlemiştik. “Ash vs. Evil Dead,” “Daredevil,” “Jessica Jones,” ve “Hawaii Five-O” gibi yapımlar da aktrisin yer aldığı projeler arasında yer alıyor.

İlk iki bölümde yönetmen koltuğunda Hanelle Culpepper ‘ı göreceğimiz dizinin yapımcıları arasında Patrick Stewart, Alex Kurtzman, James Duff, Akiva Goldsman, Michael Chabon, Heather Kadin, Rod Roddenberry ve Trevor Roth gibi isimler yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir