Steven Soderbergh İmzalı Gerilim Filmi ‘Kimi’nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Steven Soderbergh İmzalı Gerilim Filmi ‘Kimi’nin Yayın Tarihi Belli Oldu! “Kimi,” 10 Şubat’ta HBO Max ‘te yayınlanacak. Soderbergh’in Benicio del Toro, David Harbour, Jon Hamm ve Brendan Fraser başrollü “No Sudden Move,” filmi de geçtiğimiz Temmuz ayında HBO Max’te yayınlanmıştı.

Yönetmenin Meryl Streep, Dianne Wiest ve Candice Bergen’in başrolünde olduğu “Let Them All Talk,” filmi ise özel olarak HBO Max’te yer almıştı. Kimi filminin kadrosunda Zoë Kravitz, Byron Bowers, Jaime Camil, Erika Christensen, Derek DelGaudio, Robin Givens ve  Jacob Vargas gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu “Jurassic Park”ın senaristi David Koepp kaleme aldı.

Film, sıradan bir veri akışı incelemesi sırasında şiddet içeren bir suçun kaydedilmiş kanıtlarını keşfeden ve bunu şirketindeki emir komuta zincirine rapor etmeye çalışan agorafobik bir teknoloji işçisini konu alacak. 

Soderbergh bir sonraki projesi Channing Tatum başrollü “Magic Mike’s Last Dance” olacak. Yönetmenin yeni filmi de HBO Max’te yayınlanacak.

Kaynak: Variety

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir