‘Stranger Things’ animasyon dizisi geliyor!

‘Stranger Things’ animasyon dizisi geliyor! ‘Stranger Things’ serisini geliştirmeye devam eden Netflix, aynı evrende geçen bir animasyon dizisi sipariş etti.

Eric Robles ve Flying Bark Productions tarafından geliştirildiği gerçeği dışında diziyle ilgili neredeyse tüm ayrıntılar gizli tutuluyor. Robles daha önce ‘Random! Cartoons’, ‘Fanboy & Chum Chum’ ve ‘Glitch Techs’ animasyon programlarını hazırlamıştı.

‘Stranger Things’in yaratıcıları Duffer kardeşler Upside Down Pictures aracılığıyla Flying Bark’tan Robles ve 21 Laps’ten Shawn Levy ve Dan Cohen ile birlikte yapımcılığı üstleniyor. Upside Down Pictures ve 21 Laps şu anda Netflix’te genel anlaşmalar altında.

Duffer kardeşler yaptıkları açıklamada; “Her zaman severek büyüdüğümüz Cumartesi sabahı çizgi filmlerine benzer bir animasyon ‘Stranger Things’ hayal ettik ve bu hayalin gerçekleştiğini görmek kesinlikle heyecan verici oldu. Eric Robles ve ekibinin ortaya koyduğu şey bizi daha fazla şaşırtamazdı – senaryolar ve çizimler inanılmaz ve sizlerle daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz! Macera devam ediyor…”

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir