Stresinizi Azaltacak 13 Komedi Filmi

Stresinizi azaltacak 13 komedi filmi. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı günlerde gündemden biraz olsun uzaklaşmamızı sağlayacak, gülme garantili filmleri sizler için derledik…

1. Late Night (2019) IMDb: 6.5


Efsanevi bir talk show programı sunucusu olan Katherine Newbury, kariyerinin zirvesinde olduğu bir dönemde kadın düşmanı olmakla suçlanır. Hakkında çıkan iddiaların doğru olmadığını kanıtlamaya karar veren Newbury, tamamı erkeklerden oluşan ekibine, Molly adında kadın bir çalışan dahil eder. Newbury, başlarda Molly’nin varlığından rahatsız olsa da, Molly’nin ünlü sunucunun gittikçe düşen reytinglerini yükseltmek ve kariyerini canlandırmak için verdiği çaba iki kadının birbirlerine git gide ısınmasına neden olur.

2. The Specials (2019) IMDb: 7.6


Gerçek bir hikayeden uyarlanan yapım, birbirinden farklı karakter ve inançlara sahip olan iki adam ve hepsi birbirinden enteresan gönüllü gençlerden oluşan ekiplerinin otizmli çocuklara yardım etmek için verdikleri mücadeyi konu ediniyor.

3. My Masterpiece (2018) IMDb: 7.1


Orijinal ismi ‘Mi Obra Maestra’ olan yapım, sanat simsari olan Arturo adındaki bir adamın, kariyerinde dibe vurmuş bir ressam olan dostu Renzo’yu eski gücüne kavuturmak için uyguladığı riskli ve akıl almaz bir planı merkezine alıyor.

4. 100 Things (2018) IMDb: 6.5


Zengin iki yakın arkadaş olan Toni ve Paul, girdikleri bir iddia sonucunda 100 gün boyunca sahip oldukları tüm eşyalardan vazgeçerler. Alışverişi çok seven ve gereğinden fazla eşyaya sahip olan ikilinin artık tüm eşyaları bir depoda kilitlidir ve her gün yalnızca bir eşyalarını geri alabileceklerdir. Bu zorlu sürecin sonunda onlar için asıl değerli olan şeyin ne olduğunu farkına varırlar.

5. Greener Grass (2019) IMDb: 6.3


Film, Jill ve Lisa adındaki iki karakterin insanların sürekli birbiriyle yarış halinde olduğu bir dünyada verdikleri yaşam mücadelesini konu ediniyor. Olayların geçtiği zaman diliminde herkesin golf arabalarıyla dolaştığı, dişinde sorun olmayanların diş teli taktığı gerçeküstü ve çarpık bir toplum resmediliyor.

6. Murder Mystery (2019) IMDb: 6.0


Film, New York’da yaşayan bir polis ve karısının, evliliklerini canlandırmak için çıktıkları Avrupa tatilinde başlarına gelenleri konu ediniyor. Tatilleri sırasında bir milyarder tarafından davet edildikleri bir yat partisinde, yaşlı milyarderin öldürülmesi üzerine cinayetin baş şüphelisi olan çift, bu işten kurtulmak için vakit kaybetmeden cinayeti kimin işlediğini bulmak zorundadır.

7. Booksmart (2019) IMDb: 7.2


Oldukça çalışkan olan iki yakın kız arkadaş, liseden mezun olmanın arifesinde, ansızın daha az çalışmaları ve daha fazla eğlenmeleri gerektiğinin farkına varır. Akranlarının gerisinde kalmamak için hala vakti olan kızlar, dört yıllık eğlenceyi tek bir geceye sığdırmaya çalışır.

8. The Whistlers (2019) IMDb: 6.6


Yozlaşmış bir polis memuru olan Cristi, uyuşturucu kaçakçılarına yardım etmektedir. Hapishanedeki bir mafya üyesini serbest bırakmak için boğucu bir ada olan La Gomera’ya gider ve burada kullanılan bir ıslık dili olan Silbo’yu öğrenmesi gerekir. Bu sayede, Bükreş’e döndüğünde mafya üyesinin özgür kalmasını sağlayıp, milyonlara sahip olabilecektir. Ancak Cristi, Gilda adında bir kadına aşık olunca, hiçbir şey onun planladığı gibi gerçekleşmez.

9. Dear Eleanor (2016) IMDb: 6.0


Küba Füze Krizi’nin yaşandığı dönemde geçen filmde, Max ve Ellie adında iki genç kız, normal hayatlarını bırakarak ABD’nin ilk First Lady’si Eleanor Roosevelt’in izini sürmek üzere bir yolculuğa çıkarlar. İkili, Thelma & Louise benzeri bu yolculukta, inanılmaz eğlenceli ve komik maceralar yaşarken arkadaşlıklarını da test edeceklerdir.

10. The Weasel’s Tale (2019) IMDb: 7.3


Üçkağıtçı genç bir çift, bir yönetmen, bir senaryo yazarı ve eskiden tanınmış bir aktris ve kocasının birlikte yaşadığı bir mülkü satın almak isteyince aktrisin hayranı gibi davranarak araziyi kendilerine sattırmaya çalışırlar. Ancak bu yaşlı insanların ne kadar kurnaz ve zeki olabilecekleri konusunda en ufak fikirleri yoktur.

11. The Farewell (2019) IMDb: 7.6


Çin’de yaşayan büyükanneleri Nai Nai’nin hastalandığını öğrenen bir aile, kendilerine büyük bir üzüntü veren bu gerçeği ninelerinden saklamaya karar verir. Son günlerini huzur ve mutluluk içinde geçirmesini isteyen aile üyeleri, bunun için Nai Nai’nin yanında toplanacaktır.

12. Hichki (2018) IMDb: 7.5


Kekemeliğe sebep olan Tourette sendromlu bir birey olan Naina Mathur’un en büyük hayali ilerde bir öğretmen olmaktır. Rahatsızlığı sebebiyle çevresindeki insanlar tarafından sürekli başka meslek seçmesi gerektiği konusunda uyarılsa da genç kız sonunda bir okulda öğretmen olarak iş bulur. Naina, hayallerine kavuşmasında hiçbir şeyin engel olamayacağını kanıtlamak için birçok zorlukla karşı karşıya kalacaktır.

13. Love at Second Sight (2019) IMDb: 7.0


Liseden beri büyük bir aşk yaşayan Raphael ve Olivia’nın hayatı, Raphael’in yazdığı romanın çok satması ve Olivia’yı ihmal etmeye başlamasıyla değişir. Büyük bir kavga ettikleri bir gecenin sabahında, Raphael bambaşka bir hayata gözlerini açar.

Kaynak: brightside.me

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

The Peasants filmi hakkında bilinmeyenler!

‘Dune: Part Two’nun en iyi 10 karakteri!

2024’e damga vuracak filmler yolda!

2023’ün En İyi 10 Film Fragmanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir