‘Suicide Squad 2’da Deadshot Rolü Idris Elba’ya Emanet!

‘Suicide Squad 2’de Deadshot Rolü Idris Elba’ya Emanet! The Hollywood Reporter’ın haberine göre: Idris Elba, ‘Suicide Squad 2’ filminde, daha önce Will Smith tarafından canlandırılan Deadshot karakterine hayat vermek üzere görüşmelere başladı.

Takvim uyuşmazlığı sebebiyle Will Smith’in projeden ayrılmasının üzerine, geçtiğimiz hafta Cuma günü, senarist ve yönetmen James Gunn ile bir araya gelen Idris Elba, filmin oyuncu kadrosuna dahil olmak için Warner Bros. ile anlaşmaya varmak üzere. Yakın kaynaklara göre; Elba, bu rol için Gunn’ın ilk ve tek tercihiydi.

Margot Robbie’nin Projeye Geri Dönmesi Bekleniyor

İkinci film için oyuncu arayışları hızla devam ederken, Harley Quinn karakterine hayat veren Margot Robbie ve Joel Kinnaman tarafından canlandırılan Rick Flagg karakterinin de projeye geri dönmesi bekleniyor.

2016 yılında vizyona giren, Will Smith, Jared Leto ve Margot Robbie’nin başrolleri paylaştığı ilk film dünya çapında 746 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Gunn tarafından yazıp yönetilecek ve İlk filmden bağımsız olarak ilerleyecek ‘Suicide Squad 2’nun vizyon tarihi 6 Ağustos 2021 olarak belirlendi.

Idris Elba, ‘Suicide Squad 2’dan önce, baharda ekranlara gelecek olan Netflix dizisi ‘Turn Up Charlie’de yer alacak. Bunun yanı sıra Elba, Dwayne Johnson ve Jason Statham ile birlikte ‘The Fast and the Furious’un devam filmi ‘Hobbs and Shaw’da ve Taylor Swift, James Corden ve Jennifer Hudson ile birlikte Tom Hooper tarafından yönetilecek olan ‘Cats’ uyarlamasında rol alacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir