Sundance Film Festivali’nden Luca Guadagnino’ya ödül!

Sundance Film Festivali’nden Luca Guadagnino‘ya ödül! Sundance Enstitüsü, yönetmen Luca Guadagnino‘yu Uluslararası İkon Ödülü ile onurlandıracak.

“Call Me By Your Name” ve “Bones and All” filmlerinin yönetmeni Guadagnino, festivalin açılış gecesinde ödülünü alacak. 19 Ocak’ta başlayacak olan festivalin açılış gecesine Guadagnino, Ryan Coogler, W. Kamau Bell ve Nikyatu Jusu ile birlikte katılacak.

Guadagnino, 201 yılında “I Am Love” filmiyle ilk kez Sundance Film Festivali’ne katılmıştı. 2017 yılında, Oscar ödüllü “Call Me By Your Name,” ile Sundance’e katılan yönetmen, 2020 yılında festivalde gösterimi yapılan “The Truffle Hunters” belgeselinin yapımcılığını üstlenmişti. Sundance Enstitüsü CEO’su Joana Vicente, “Luca Guadagnino gerçek bir vizyoner ve onu özel bir ödülle onurlandıracağımız için çok heyecanlıyız. “Senarist, yönetmen ya da yapımcı, inkar edilemez bir etkiye sahip. Sadece Sundance Film Festivali topluluğu olarak değil, bütün film endüstrisi onun  özgün bir hikaye anlatıcısı olduğu konusunda hemfikir.”

Sundance Film Festivali 19 -29 Ocak tarihleri arasında pandemiden beri ilk kez fiziki olarak Utah’ta gerçekleştirilecek.

Kaynak: Variety

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir