‘Superman and Lois,’ Dizisi Geliyor!

Tyler Hoechlin ve Elizabeth Tulloch‘un başrolünde olacağı “Superman and Lois,” dizisi geliyor. Jared Padalecki‘nin başrolde olacağı “Walker, Texas Ranger” dizisi için de sipariş verildi.

İki projede şu an senaryo aşamasında. İki dizinin de ilk bölümlerinin bahar ayında çekilmesi bekleniyor. “The Flash”dan hatırlayacağımız Todd Helbing “Superman and Lois”in senarist ve yönetici yapımcılığını üstlenecek. Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Geoff Johns da yönetici yapımcılar arasında yer alacak.

Dünyanın en ünlü süper kahramanı ve çizgi roman dünyasının en meşhur gazetecisi ni bir araya getire dizide ikilinin maceralarına tanık olacağız.

Superman’e hayat verecek Hoechlin’i daha önce “Supergirl”, “The Flash,” “Arrow,” ve “Legends of Tomorrow”da izlemiştik. Tulloch ise Supergirl” ve “The Flash”da rol almıştı.

“Walker, Texas Ranger” dizisinde ise Padalecki, Cordell Walker karakteri olarak karşımıza çıkacak. Dizi, Padalecki için 15 sezon süren “Supernatural” dizisinin ardından yumuşak bir geçiş dönemi olacak. Dizinin senaristliğini ve yönetici yapımcılığını ise Anna Frick üstlenecek. Frick, daha önce Syfy dizisi “Being Human”da çalışmıştı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Kuş Uçuşu’nun 3. sezon yayın tarihi belli oldu!

Joe Wright casus dizisi ‘The Department’ı yönetecek!

Avatar: The Last Airbender’a 2. ve 3. sezon onayı geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir