‘Suspiria’dan Yeni Poster Yayınlandı!

‘Suspiria’dan yeni poster yayınlandı! Dakota Johnson ve Tilda Swinton‘ın başrolü paylaştığı film ülkemizde 9 Kasım’da vizyonda olacak.

Suspiria

Dünya prömiyerini Venedik Film Festivali’nde gerçekleştirmiş olan Suspiria, 1977 yapımı korku filminin yeniden uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Filmin yönetmenliğini ‘Call Me By Your Name’, ‘A Bigger Splash’ gibi filmlerle tanıdığımız Luca Guadagnino üstleniyor.

Oyuncu kadrosunda ‘Fifty Shades’ serisinin güzel oyuncusu Dakota Johnson, Oscar ödüllü aktris Tilda SwintonChloë Grace Moretz, Mia Goth, Jessica Harper, Angela Winkler ve Sylvie Testud gibi isimler yer alıyor.

Filmin konusu ise şöyle; Amerikalı Susie Bannion, 1977 yılında Berlin’de dünyaca ünlü bir dans okulu Markos Tanz Company’e girmeyi başarmıştır. Fakat Susie’nin okula kabulüyle birlikte, okulun başka bir öğrencisi olan Patricia esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolur. Okulun sanat yönetmeni olan Madame Blanc, rehberliğinde Susie balede olağanüstü bir ilerleme kaydederken, Sara isimli bir kızla da arkadaş olur. Zaman içerisinde iki genç kadın ve yas tutan bir psikoterapist bu prestijli okulun ve yöneticilerinin karanlık bir sırrı sakladıklarından şüphelenmeye başlarlar.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir