‘Swamp Thing’ Dizisine İki Başrol Oyuncusu!

‘Swamp Thing’ Dizisine iki başrol oyuncusu! DC evreninin yeni dizisi “Swamp Thing” kadrosuna Andy Bean ve Derek Mears dahil oldu. Bean dizide Alec Holland karakterine hayat verirken Mears, Swamp Thing’i karakterini canlandıracak.

Alec Holland, bataklıkta yaptığı çalışmada bir gariplik olduğunu anlayan ve çalışmanın kasaba halkına zarar verdiğini öğrendiğinde durumu düzeltmeye çalışan tutkulu bir biyolog olarak karşımıza çıkıyor. Alec Holland’ın bataklıkla ilgili garip durumları sezmesi onu bataklıkların kahramanı olarak bilinen Swamp Thing ile mücadeye sürükleyecektir.

En son HBO’nun “Here and Now” adlı yapımında Holly Hunter ve Tim Robbins ile başrolü paylaşan Bean’i James McAvoy, Bill Skarsgard ile birlikte rol alacağı “It: Chapter 2”de izleyeceğiz.

‘Swamp Thing’ Dizisine İki Başrol Oyuncusu!

Fox’un “The Orville”vadlı yapımında Bruidian Ambassador karakterinde izlediğimiz Mears ise “Agents of S.H.I.E.L.D.”de Kree Captain rolüyle karşımıza çıkmıştı.

Jennifer Beals, Will Patton, Virginia Madsen ve Maria Sten gibi isimleri rol aldığı dizinin karakterleri Len Wein ve Bernie Wrightson tarafından yaratıldı. Len Wiseman‘ın ilk bölümde yönetmen koltuğunda oturacağı dizi 2019 yılında DC Universe’un platformunda yayınlanacak.

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir