Sydney Sweeney, ‘Barbarella’ filminde rol alacak!

Sydney Sweeney, ‘Barbarella’ filminde rol alacak! Sony Pictures’ın yapımcısı olacağı film, henüz geliştirme aşamasında. Sweeney, filmde rol alacağını Instagram hesabından paylaştığı post ile duyurdu. Aktris paylaştığı postta ” evreni kurtarma zamanı” notuyla 1968 yapımı uzay operasının posterini paylaştı.

 

Sweeney Sony’nin Marvel Comics uyarlaması “Madame Web”de Dakota Johnson ile birlikte rol alacak. Stüdyo aynı zamanda Madison Lawson’ın aynı isimli romanından uyarlayacağı “The Registration”ın da haklarını elinde bulunduruyor. Filmin yapımcılığını Brad Fuller üstlenirken, başrolde Sweeney rol alacak.  Sweeney’in HBO komedi dizisi “The White Lotus” ve Euphoria”daki performanslarının aktrisin film projelerinin çoğalmasında etkili olduğu söyleniyor. Sweeney bu yıl her iki projeyle de Emmy adaylıkları elde etmişti.

Fransız yazar ve illustrator Jean-Claude Forest’ın çizgi roman serisinden uyarlanan 1968 yapımı “Barbarella”da Jane Fonda başrolde yer almıştı. Film gişede başarılı olamasa da kült filmler arasında yerini almış ve Fonda’nın ikonik rollerinden biri olarak sinema tarihine geçti.

Kaynak: Variety

 

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Ünlü oyuncu Chris Pratt, Garfield’e nasıl hazırlandığını anlattı!

 ‘Giant’ın setinden Pierce Brosnan’lı ilk görsel!

Sydney Sweeney başrollü ‘Barbarella’ filminin yönetmeni belli oldu!

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir