Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı! Sevilen dizi Grey’s Anatomy, Disney’in sahibi olduğu Amerikan televizyon ağı ABC’den 21. sezon onayını aldı.

Grey’s Anatomy 2019’da, George Clooney’yi dünyaya tanıtan ER’ı geçerek televizyon tarihinin en uzun soluklu medikal draması olmuştu.

Grey’s Anatomy’nin oyuncu kadrosunda Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens, Jr, Kevin McKidd, Caterina Scorsone, Camilla Luddington, Kelly McCreary, Kim Raver, Jake Borelli, Chris Carmack, Anthony Hill, Alexis Floyd, Harry Shum Jr, Adelaide Kane, Midori Francis ve Niko Terho yer alıyor. 

Dizinin yaratıcısı ve yönetici yapımcısı Shonda Rhimes, Marinis’in 21. sezona da girmesiyle dizinin kaderinin emin ellerde olduğunu belirtiyor.

Rhimes yaptığı açıklamada şunları söyledi: “‘Grey’s Anatomy’ hayranlarının sadakati ve sevgisi bizi tarihi bir 21. sezona itti ve bundan daha minnettar olamazdım.”Meg Marinis’in hikaye anlatımı diziyi canlı, ilgi çekici ve canlı tutmaya devam eden bir hediye ve gelecek sezon için neler hazırladığını görmek için sabırsızlanıyorum.”

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir