‘The Crown’ dizisinin 5. sezonuna yeni isim!

‘The Crown’ dizisinin 5. sezonuna yeni isim! Pakistanlı oyuncu Humayun Saeed, The Crown dizisinin 5. sezonunda rol alacak. Saeed, dizide Prenses Diana’nın sevgilisi Dr. Hasnat Khan karakterine hayat verecek. Dr. Hasnat Khan, Prenses Diana’nın ölmeden önce görüştüğü son kişiydi. Diana ve Khan, yıllarca haklarında çıkan aşk ilişkisini yalanlamışlardı. Prenses Diana’nın ölümü üzerine Khan, 1995 – 1997 yılları arasında bir ilişkileri olduğunu doğrulamıştı. Daha sonra Diana’nın Dodi Fayed ile de ilişkisi olduğu orataya çıkmıştı. Dizide Dodi Fayed karakterini ise The Kite Runners’tan hatırlayacağımız Khalid Abdalla canlandıracak.

Hem aktör hem de yapımcı olarak Pakistan’da başarılı bir kariyeri olan Saeed,  1995 yapımı Karooron Ka Aadmi ile televizyon dünyasına adım atmış ve Pakistan’da ismini geniş kitlelere duyurmayı başarmıştı.  Inteha filmiyle sinema dünyasına adım atan Saeed, macera komedisi  Jawani Phir Nahi Ani filmiyle biliniyor.

Dizide Diana’ya Elizabeth Debicki  hayat veriyor. Imelda Staunton; II. Kraliçe Elizabeth’i, Dominic West ise Prens Charles’ı canlandırıyor. Merakla beklenen yeni sezonda Charles ve Diana arasındaki sorunlara ve kraliyet ailesindeki akıbetine odaklanılacak.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir