‘The Electric State’in kadrosu genişliyor!

‘The Electric State’in kadrosu genişliyor! Russo kardeşlerin Netflix için çekmeye devam ettiği ‘The Electric State’in oyuncu kadrosuna yeni isimler ekleniyor. 

Başrollerini Millie Bobby Brown ve Chris Pratt‘in üstlendiği bilim kurgu türündeki filmin oyuncu kadrosuna Billy Bob Thornton, Giancarlo Esposito, Anthony Mackie ve Ke Huy Quan gibi isimler katıldı. Ayrıca filmde, Michelle Yeoh, Stanley Tucci, Brian Cox, Jason Alexander ve Jenny Slate de filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler. 

Simon Stålenhag’ın aynı adlı grafik romanınından uyarlanan ‘The Electric State’in senaryosu Christopher Markus ve Stephen McFeely tarafından kaleme alınırken, filmin yönetmenliğini ise Joe ve Anthony Russo kardeşler üstleniyor. 

Post-apokaliptik bir gelecekte geçen film, erkek kardeşini bulmak için yola çıkan küçük bir kızın etrafında şekilleniyor. Küçük bir kız ve ona bu yolculukta eşlik eden serseri ve gizemli robot kendilerini, Batı Amerika’ya doğru ilerlerken medeniyetin yok olduğu ve ülkenin teknoloji çöplüğüne döndüğü bir dünyanın içinde bulur. 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Ünlü oyuncu Chris Pratt, Garfield’e nasıl hazırlandığını anlattı!

 ‘Giant’ın setinden Pierce Brosnan’lı ilk görsel!

Sydney Sweeney başrollü ‘Barbarella’ filminin yönetmeni belli oldu!

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir