‘The Exorcist: Believer’ filminden ilk fragman yayınlandı!

‘The Exorcist: Believer’ filminden ilk fragman yayınlandı! Yeni bir üçleme ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Exorcist serisinin ilk filmi ‘The Exorcist: Believer’ filminden ilk fragman yayınlandı. 

1973 yılında William Friedkin’in yönetmenliğini üstlendiği The Exorcist filmi tüm dünyada şok etkisi yaratmıştı. Bu filmi 1977 ve 1990 yıllarında devam filmleri takip etti. 2000’li yıllara gelindiğinde ise iki öncül film ile seri devam etti. 

Serinin ilk filminden tam 50 yıl sonra yönetmen David Gordon Green ilk filmin doğrudan devamı olan ‘The Exorcist: Believer’ filminin yönetmenliğini üstlendi. Yeni üçlemenin ilk filmi olan ‘The Exorcist: Believer’da Victor Fielding, 12 yıl önce Haiti depreminde eşini kaybetmiş ve kızı Angela’yı tek başını büyütmüştür. Bir gün Angela ve arkadaşı Katherine ormanda kaybolup üç gün sonra ortaya çıkınca Victor, şeytanın en korkunç haliyle yüzleşmek zorunda kalır ve daha önce benzer bir olaya tanıklık etmiş olan Chris MacNeil’e ulaşmaya çalışır. 

Oscar ödüllü oyuncu Ellen Burstyn orijinal filmdeki Chris MacNeil rolüne geri dönerken, filmin oyuncu kadrosunda Ann Dowd, Jennifer Nettles ve Norbert Leo Butz gibi isimler yer alıyor.

Filmin fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Fragmanı izle

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Kristen Stewart ve Oscar Isaac, gerilim filmi için bir araya geliyor!

George Miller’dan yeni bir “Mad Max” filmi geliyor!

Kate Winslet başrollü Lee filminden fragman!

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir