“The Last Duel” Filminden Fragman!

“The Last Duel” Filminden Fragman! 20th Century Studios’un vizyoner film yapımcısı ve dört kez Akademi Ödülü® adayı olan Ridley Scott (“The Martian”, “Kara Şahin Düştü”, “Gladyatör”, “Thelma & Louise”) tarafından yönetilen, 14. yüzyıl Fransa’sının vahşetine karşı sürükleyici bir ihanet ve intikam hikayesi, “The Last Duel” filminden heyecan verici, yeni bir fragman yayınlandı. 

Yönetmenliğini Ridley Scott’ın yaptığı ve oyuncuları arasında Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer ve Ben Afleck yer alıyor.

Oscar® ödüllü Matt Damon (“Can Dostum”, “Ford v Ferrari”) Jean de Carrouges, iki kez Akademi Ödülü® adayı Adam Driver (“Marriage Story,” “BlacKkKlansman”) Jacques Le Gris,  Emmy® ödüllü Jodie Comer (“Killing Eve,” “Free Guy”) Marguerite de Carrouges, ve iki kez Oscar® ödüllü Ben Affleck (“Argo,” “Can Dostum”) ise Kont Pierre d’Alençon rolünde yer alıyor.  

Eric Jager‘ın kitabından uyarlanan senaryo Oscar® adayı Nicole Holofcener (“Can You Ever Forgive Me?”) & Ben Affleck & Matt Damon tarafından kaleme alındı.  

Filmin yapımcılığını Ridley Scott üstenirken, Kevin J. Walsh (“Manchester by the Sea”), Jennifer Fox (“Nightcrawler”), Nicole Holofcener, Matt Damon, Ben Affleck ile Kevin Halloran (“Ford v Ferrari”), Drew Vinton (“Promised Land”) ve Madison Ainley (“Justice League”) ise filmde yönetici yapımcı olarak görev alıyor. 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir