‘The Lion King 2’nun Yönetmeni Belli Oldu!

‘The Lion King 2’nun yönetmeni belli oldu! Disney, devam filmi için “Moonlight” ve “If Beale Street Could Talk,” gibi filmlerle tanıdığımız Barry Jenkins ile anlaştı.

Jenkins, “90’lı yıllarda kız kardeşimin iki çocuk yetiştirmesine yardım ettiğim için bu karakterlerle büyüdüm. Bu muhteşem aşk, dostluk hikayesini genişletmek ve Disney ile çalışma fırsatı yakalamak büyük bir şans.” ifadelerini kullandı.

Jon Favreau‘nun yönetmen koltuğunda oturduğu 2019 yapımı yeniden çevrim film, 1.5 milyar $’ın üzerinde gişe elde etmişti.

Disney, Jenkins’in yoğun programı ve COVID 19 nedeniyle devam filmiyle ilgili bir bilgi paylaşmamıştı. Prodüksiyon çalışmalarının ne zaman başlayacağı henüz belirsizliğini koruyor. Kaynaklar, filmin Mufasa karakterinin geçmişine yöneleceğini belirtiyor.

Devam filminin senaryosunu ilk filmin senaristi Jeff Nathanson kaleme alacak. İlk filmin seslendirme kadrosunda Donald Glover (Simba), Beyoncé Knowles-Carter (Nala), Billy Eichner (Timon), Seth Rogen (Pumbaa) ve James Earl Jones (Mufasa) gibi isimler yer almıştı. Devam filminde kimlerin yer alacağı henüz bilinmiyor.

Disney, son dönemlerde klasik animasyonların yeniden çevrimleri üzerinde çalışıyor. “Aladdin,” “Beauty and the Beast,” “Mulan” ve “Dumbo” bu projeler arasında.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir