‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’dan Yeni Fragman!

‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’dan yeni fragman! Amazon’un dev bütçeli yeni dizisi The Lord of the Rings: The Rings of Power 2 Eylül’den itibaren izleyicisiyle buluşacak. 

J.R.R. Tolkien’in yazdığı dizi,  ‘The Hobbit’ ve ‘Yüzüklerin Efendisi’serilerindeki  olaylardan binlerce yıl öncesini, Orta Dünya tarihinin efsanevi İkinci Çağı’nı anlatıyor. İlk sezonu 8 bölüm olan dizinin ilk iki bölümü 2 Eylül’de yayınlanacak, kalan bölümleri ise haftada bir kez yayınlanacak ve dizi 14 Ekim’de sezon finaline girecek. 

Dizinin yönetmen koltuğunda dört bölümde Wayne Yip, iki bölümde ise J.A. Bayona ve diğer iki bölümde Charlotte Brändström oturuyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Bonindi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker ve Sara Zwangobani gibi isimler yer alıyor. 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

George Miller’dan yeni bir “Mad Max” filmi geliyor!

Kate Winslet başrollü Lee filminden fragman!

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir