The Meg 2’dan yeni görseller!

The Meg 2’dan yeni görseller! 2018 yılında gösterime giren ve gişe rekorları kıran ilk filminin ardından aksiyon çıtasını daha yükseğe çıkaran The Meg, devam filmi ile geri dönüyor. Adrenalin tutkunlarının heyecanla beklediği filmin yeni posteri yayınlanırken, filmden yeni kareler paylaşıldı.

Cesur bir araştırma ekibinin okyanusun en derin yerlerindeki keşif dalışlarına eşlik edeceğiniz ve keşfedilmemiş sulara dalacağınız The Meg 2: The Trench (Meg 2: Çukur), ülkemizde 4 Ağustos’ta vizyonda olacak.

Başrollerde Jason Statham ve küresel aksiyon yıldızı Jing Wu’nun yer aldığı film, devasa Meg’lere ve amansız çevre yağmacılarına karşı mücadele eden bir araştırma ekibinin hikayesini konu alıyor.

Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Skyler Samuels, Sienna Guillory ve Cliff Curtis gibi oyuncuların Jason Statham ve Jing Wu’ya eşlik ettiği “Meg 2: Çukur”un yönetmen koltuğunda Ben Wheatley oturuyor. Senaryo ve hikâyesini Jon Hoeber, Erich Hoeber ve Dean Georgaris’in birlikte kaleme aldığı film Steve Alten’in The Trench romanından uyarlama. 

 

   

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

George Miller’dan yeni bir “Mad Max” filmi geliyor!

Kate Winslet başrollü Lee filminden fragman!

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir