Timothée Chalamet ve Taylor Russell, Luca Guadagnino’nun Yeni Filminde Rol Alabilir!

Timothée Chalamet ve Taylor Russell, Luca Guadagnino’nun yeni filminde rol alabilir! Chalamet ve Russell, ‘Call Me by Your Name’ filminin yönetmeni Luca Guadagnino‘nun ‘Bones & All’ adlı yeni filminde rol almak için görüşüyor.

‘Suspiria’ ve ‘A Bigger Splash’ adlı yapımların senaryo yazarı Dave Kajganich‘in senaryosunu kaleme aldığı film, bir korku-aşk hikayesi olarak tanımlanıyor. Yeni film ile gişede 41,8 milyon dolar hasılat yapan ve pop kültür sansasyonu haline gelen Sony Pictures Classics’in ‘Call Me by Your Name’ filminden sonra Chalamet ve Guadagnino tekrar bir araya gelecek. En İyi Film dalında aday gösterilen yapımda Chalamet, performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ının sahibi oldu, Guadagnino ise yapımcı olarak aday gösterildi.

Chalamet‘yi bundan sonra Denis Villeneuve‘ün ‘Dune’ filminde ve Wes Anderson‘ın uzun süredir beklenen ‘The French Dispatch’ filminde izleyeceğiz. Oyuncu şu anda başrollerini Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence‘ın paylaştığı Adam McKay imzalı ‘Don Don’t Look Up’ filminin yapımında.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir