Tom Brady komedi filmi ’80 for Brady’de rol alacak!

Tom Brady komedi filmi ’80 for Brady’de rol alacak! Filmde Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno ve Sally Field gibi isimler de rol alıyor. Amerikan Ulusal Futbol Ligi’nde (NFL) 7 kez şampiyon olduktan sonra kariyerini noktalayan ABD’li oyuncu Tom Brady, Paramount yapımı komedi filmi 80 for Brady‘de yapımcı olarak da ye alacak.

Filmin yönetmenliğini daha önce The Climb‘da ortak senarist ve oyuncu olarak yer alan Kyle Marvin üstlenecek.  Marvin filmin senaryosunu Michael Covino ile birlikte kaleme alacak.

Filmde Brady’nin hayranı olan 4 arkadaş, Brady’i izlemek için 2017 Super Bowl’una gitmeye karar verir. Brady’nin takımı New England Patriots, Atlanta Falcons’u yener. Daha sonra Brady, Super Bowl’un en değerli oyuncusu ödülünü alır.

Filmin kadrosunda yer alacak olan Tomlin’i Spider-Man: Into the Spider-Verse’de izledik. Tomlin, Fonda ile birlikte Netflix dizisi Grace and Frankie’de de rol alabilir. Fonda animasyon filmi Luck’da da karşımıza çıkacak.

1961 yapımı West Side Story‘de rol alan Morino, Steven Spielberg imzalı yeniden çevrim filminde de rol almıştı. The Amazing Spider-Man‘de May hala karakterine hayat veren Field ise, Dispatches from Elsewhere‘de rol alacak.

Kaynak: Collider

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir