Tom Hanks ‘Forrest Gump’ın Prodüksiyonu İçin Cebinden Para Ödemiş!

Tom Hanks ‘Forrest Gump’ın Prodüksiyonu İçin Cebinden Para Ödediğini Söyledi! Forrest Gump filmi gişe rekorları kırdığında filmin başrol oyuncusu Tom Hanks, tahmini 65 milyon $ kazanmıştı.

Tom Hanks, In Depth With Graham Bensinger programına verdiği röportajda 1994 yapımı klasik film Forrest Gump ile ilgili açıklamalarda bulundu. Hanks, Paramount bütçe kısıtlamasına gittiğinde yönetmen Robert Zemeckis ve kendisinin filmdeki sahneler çekmek için para ödediğini söyledi.

Bu sahnelerden bir de filmin ortasında yer alan klasik koşma sahnesi. Paramount, sahnenin Zemeckis çok kritik olduğunu söylese de, çok pahalı olduğunu ve çekilemeyeceğini söyledi. Stüdyo bütçe vermeyince Zemeckis, Hanks’e gitti ve ona güvenip destek vermesini istedi.

“Zemeckis bana sahne X dolar dedi, söylediği tutar ucuz değildi. Ben de tamam dedim. Tutarı paylaşacağız dedi. Paramount’a parayı vereceğiz ama siz de karınızı bizimle paylaşmak zorunda kalacaksınız dedi. Stüdyo, harika bizim iiçin çok iyi dedi.”

Sonunda bu karar Hanks’e 65 milyon $ kazandırdı çünkü film gişe rekoru kırdı. Oscar ödüllü aktör, karaktere hazırlanırken başlangıçta çok zorlandığını söyledi: “Karakterle o kadar çok mücadele ettim ki ilk 3 gün yaptığımız çekimler çöp oldu”.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir