Tom Hanks, Geppetto Karakterine Hayat Verecek!

Tom Hanks, Disney’in live action filmi “Pinocchio”da Geppetto karakteri için görüşmelere başladı.

Variety, 2018 yılında projeyi duyurmuş filmin yönetmenliğini “Aladdin,” “Beauty and the Beast” ve “The Lion King” gibi live action filmlere imza atan Robert Zemickis‘in üstleneceğini yazmıştı.

Daha önce 1994 yapımı “Forrest Gump,” 2000 yapımı “Cast Away” ve 2004 yapımı “The Polar Express”de birlikte çalışan Zemeckis ve Hanks bu projede tekrar bir araya gelecek.

Chris Weitz filmin senaryosunu kaleme alacak. Aynı zamanda Andrew Miano ile birlikte filmin yapımcılığını da üstlenecek.

Orijinal “Pinocchio” filmi 1940 yılında yayınlanmış, yapımcılığını Walt Disney’in üstlendiği film, Carlo Collodi’nin çocuk romanı “The Adventures of Pinocchio”dan uyarlanmıştı.

Tom Hanks‘i Geppetto rolünde izlemeden önce, Warner Bros.’un Elvis Presley’in hayatına odaklanan filminde Colonel Tom Parker rolünde izleyeceğiz. Film Avustralya’da çekilmiş, Hanks ve eşi Rita Wilson, coronavirüse yakalandıklarını açıklamışlardı.

Hanks en son savaş dramı “Greyhound,” ve 6 Oscar adaylığı elde eden “A Beautiful Day in the Neighborhood” filmlerinde rol almıştı.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir