Tom Hanks’li ‘A Man Called Otto’ filminden altyazılı fragman!

Tom Hanks’li ‘A Man Called Otto’ filminden altyazılı fragman! Başrolünü Tom Hanks’in üstlendiği ‘A Man Called Otto’ filminden altyazılı yeni bir fragman paylaşıldı. Yönetmen koltuğunda Marc Forster’ın oturduğu yapımda başroldeki Hanks’e Mariana Treviño, Rachel Keller ve Manuel Garcia-Rulfo gibi isimler eşlik ediyor.

Huysuz bir dul olan Otto Anderson’ın hikâyesini anlatan yapımın konusu ise şöyle: Tek eğlencesi komşularını eleştirmek ve acımasızca yargılamak olan Otto’nun yan dairesine hayat dolu genç bir aile taşınır. Karnı burnunda yeni komşu Marisol, kıvrak zekasıyla Otto’nun dişine göre bir rakip olduğunu ispatlar ve atışmalarla başlayan ilişkileri, Otto’nun hayatını ters yüz edecek bir dostluğa dönüşür.

New York Times’ın çok satanlar listesinde yer alan Fredrik Backman imzalı romandan uyarlanan filmin senaryosunu Oscar adayı senarist David Magee kaleme aldı. Aynı romandan uyarlanan 2015 tarihli İsveç yapımı ‘A Man Called Ove’ adlı film, 2017 yılında En İyi Uluslararası Film Oscar’ı için yarışmıştı. Komik ve dokunaklı film, 13 Ocak’ta vizyona girecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı “Tuzak” filminin ilk posteri yayınlandı!

Nehir Tuna’nın Altın Lale ödüllü filmi “YURT”, 17 Mayıs’ta sinemalarda!

Mike Flanagan, The Exorcist: Deceiver filmini yönetebilir!

James Gunn imzalı Superman filminden ilk görsel!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir