Tom Holland’lı Fred Astaire biyografisinin yönetmeni belli oldu!

Tom Holland’lı Fred Astaire biyografisinin yönetmeni belli oldu! Oyuncu, şarkıcı ve dansçı Fred Astaire’in hayatını konu edinecek filmin yönetmeni belli oldu. Tom Holland’ın müzikal yıldızı Astaire’e hayat vereceği filmin yönetmen koltuğunda, ‘Paddington’ serisine imza atan ve bu yıl gösterime girecek ‘Wonka’ filmini yöneten Paul King oturacak.

Yapımcılığı Amy Pascal, Rachael O’Conner, Ben Holden ve Josh Hyams tarafından üstlenilen filmin, Fred Astaire ile kız kardeşi Adele Astaire arasındaki ilişkiye odaklanılacağı tahmin ediliyor. 20 yılı aşkın bir süre hiç ayrılmayan iki kardeşin sahneledikleri dans şovunda, ilk zamanlar Adele Astaire gösterinin yüzü olarak ön plandayken, Fred’in sahne becerileri kız kardeşini gölgede bırakır. Ardından 1932 yılında Adele’in evlenmesine ve neticesinde yolların ayrılmasına içerleyen Fred’in odağı, Hollywood dans müzikallerine ve böylece sinemaya çevrilir. Sinema tarihinin en iyi dansçısı olarak anılan Fred Astaire, 1930’larda ve 1940’larda, özellikle Ginger Rogers ile birlikte başrolü paylaştığı müzikallerle sinema tarihine geçti.

Noah Pink’in kaleme aldığı filmin senaryosu, ‘Billy Elliot’ ve ‘Cats’ gibi müzikallerin senaristi Lee Hall tarafından tekrar yazıldı. Billy Elliot müzikali için küçük yaşta sahneye çıkmaya başlayan Holland’ın Fred Astaire’i canlandırırken yararlanacağı bale eğitimi ve fiziksel yeteneği Spider-Man rolünü kapmasında da etkili olmuştu. Film hakkındaki diğer detaylar henüz resmi olarak açıklanmadı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir