Toni Collette, Suç Dizisi ‘The Staircase’de Colin Firth ile Başrolde!

Toni Collette, Suç Dizisi ‘The Staircase’de Colin Firth ile Başrolde! 2001 yılında eşini öldürmekle suçlanan Amerikalı yazar Michael Peterson’ın hikâyesini anlatacak diziyi Antonio Campos uyarlayacak.

Dizide Oscar adaylığı bulunan Toni Collette,  Oscar ödüllü Colin Firth  ile başrolü paylaşacak. 8 bölümlük dizinin senaryosu için dizinin yönetici yapımcısı olarak yer alacak Antonio Campos ve Maggie Cohn ile anlaşıldı. Campos, dizinin 6 bölümünde yönetmen koltuğunda oturacak.

Dizide, Firth, Michael Peterson‘a Colette ise Kathleen Peterson karakterine hayat verecek. Peterson, 2001 yılında karısı Kathleen’i öldürmekle suçlandı. Evlerinde merdivenlerden düştükten sonra öldüğünü iddia etti, ancak polis, onun sopayla öldürüldüğünden şüphelendi ve olay yerinin kaza süsü verilmek için düzenlendiğini araştırdı.

Belgesel dizisi ilk olarak 2004 yılında, yaratıcısı Jean-Xavier de Lestrade’in yıllar sonra yeni bilgilerle güncellenmesiyle yayınlandı. Netflix, belgeseli 2018’de 13 bölümlük bir dizi olarak yayınladı. 

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Kuş Uçuşu’nun 3. sezon yayın tarihi belli oldu!

Joe Wright casus dizisi ‘The Department’ı yönetecek!

Avatar: The Last Airbender’a 2. ve 3. sezon onayı geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir