Toni Collette, ‘Writers and Lovers’ Uyarlamasıyla İlk Yönetmenlik Deneyimini Yaşayacak!

Toni Collette, ‘Writers and Lovers’ Uyarlamasıyla İlk Yönetmenlik Deneyimini Yaşayacak! Toni Collette , Lily Ling’in Writers and Lovers uyarlamasıyla ilk kez yönetmen koltuğuna oturacak.

New York Times‘ın çok satanlar listesinde yer alan kitaptan uyarlanacak projenin destekçisi ise yakın zamanda gösterilen Jodie Foster  başrollü The Mauritanian filminin yapımcısı Topic Studios.

Kitap, 1990’lı yıllarda Boston’da yeni bir romancı olan  Casey Peabody karakterini merkezine alıyor. Son dönem yaşadığı aşk ilişkisi ve annesinin ani ölümü Peabody’nin hayatında bir kırılma noktası olur. Peabody aynı anda iki farklı erkeğe aşık olduğunda ise hayatı daha karmaşık bir hal alır.

Colette, filmin senaryosunu da Nick Payne (WanderlustThe Crown) ile birlikte kaleme alacak. Colette, konuyla ilgili olarak, “Oldukça uzun bir süredir yönetmenlik yapmak istiyordum ancak günlük işlerle çok meşguldüm. Lily King’in güzel, komik, dokunaklı romanını sinemaya uyarlayacağım için çok heyecanlıyım. Hikaye, bir kadın ve sanatçı olarak bana ilham verdi.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Civil War” filmi ABD’de rekor açılış yaptı!

Keanu Reeves “Kirpi Sonic 3” kadrosunda!

“Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin” filmi geliyor!

Scarlett Johansson başrollü Fly Me To The Moon’dan ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir