Top Gun 2: Maverick filminden Lady Gaga’nın klibi ilk kez yayınlandı!

Top Gun 2: Maverick filminden Lady Gaga’nın klibi ilk kez yayınlandı! Lady Gaga’nın yeni gelecek büyük sinema filmi Top Gun:Maverick’deki yeni single’ı “Hold My Hand’in yeni klibi ilk kez yayınlandı.Film 27 Mayıs‘ta sinemalarda olacak.

Top Gun: Maverick’in yönetmeni Joe Kosisnski yönettiği klipte Lady Gaga’yla birlikte yeni filmden etkileyici görüntülerle birlikte 1986 Top Gun filminden duygusal sahneler yer alıyor. “Hold My Hand”in sinema filmi versiyonunda Harold Faltermeyer ile Akademi ödüllü Hans Zimmer’ın bestesi ve prodüksiyon yer alıyor.

 

Top Gun: Maverick filminde Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise), Deniz Kuvvetleri’nin en iyi pilotlarından biri olarak 30 yıllık hizmetinden sonra ait olduğu yerdedir. Cesur bir test pilotu olarak sınırları zorlar ve kendisini yere bağlayacak olan terfiden kaçar. O güne kadar yaşayan hiçbir pilotun görmediği özel bir görev için TOPGUN Mezunlarından bir müfrezeyi eğitirken bulan Maverick, merhum arkadaşı ve Radar Önleme Subayı Teğmen Nick Bradshaw’ın, namı diğer “Goose”un oğlu Teğmen Bradley Bradshaw (Miles Teller), çağrı koduyla “Rooster”la, karşılaşır. Belirsiz bir gelecekle ve geçmişinden gelen anılarla karşı karşıya kalan Maverick, en büyük korkularıyla yüzleşmek ve büyük bir fedakarlık yapmasını gerektiren bir göreve gitmek zorunda kalır.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin” filmi geliyor!

Scarlett Johansson başrollü Fly Me To The Moon’dan ilk fragman!

Boksör Prensi Naseem Hamed biyografisine yeni isimler!

Köprüde Buluşmalar Work In Progress Atölyesi Seçkisi Açıklandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir