‘Trolls 3’ 2023’te Vizyona Girecek!

‘Trolls 3’ 2023’te Vizyona Girecek! Sevilen serinin yeni filmi için vizyon tarihi açıklandı. “Trolls 3” 17 Aralık 2023‘te sinemalarda olacak.

Serinin ilk filmi Trolls, 2016 yılında vizyona girmiş, Anna Kendrick, Justin Timberlake, James Corden, Zooey Deschanel ve Christopher Mintz-Plasse filmin seslendirme kadrosunda yer almıştı. Film, tüm dünyada 350 milyon$ gişe elde etmişti. Aynı zamanda yapım, Timberlake’in “Can’t Stop the Feeling” şarkısıyla en iyi orijinal şarkı dalında Oscar adaylığı kazandı.

Kendrick, Timberlake ve Corden’in yer aldığı devam filmi Trolls World Tour‘da ise Rachel Bloom, Ron Funches ve Sam Rockwell de kadroya dahil olmuştu. Mart 2020’de vizyona girmesi planlanan film, ABD’de vizyona girmiş ancak pandemi nedeniyle dijital platformlara taşınmıştı.

Trolls World Tour, dijital platformlarda 100 milyon $, uluslararası boxoffice’de ise $47 milyon $ elde etmişti. Serinin spin-off projesi olan Trolls: The Beat Goes On! ise Netflix’te yayınlanmıştı.

“Trolls 3” filminin kadrosunda kimlerin yer alacağı ve konusu henüz bilinmiyor. Ancak filmin 17 Aralık 2023’te vizyona girmesi bekleniyor. Filmle ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir