‘True Detective’ 5. sezon onayını aldı!

 ‘True Detective’ 5. sezon onayını aldı! HBO, Night Country sezonuyla ses getiren yapımın devam bölümlerine yeşil ışık yaktı. Geçtiğimiz sezonun her bir bölümü 12.7 milyon izleme aldı.

4. sezonda yer alan Jodie Foster ve Kali Reis‘nın yeni sezonda geri dönmesi beklenmiyor. Her sezonunda yeni karakterler ve yeni olaylar anlatan antoloji formatındaki dizi suç dizileri arasında kendine has bir yer edinmeyi başardı. Nic Pizzolatto’nun yaratıcılığını üstlendiği yapımın yönetmenliğini Issa Lopez üstleniyor.

HBO Programlama Genel Müdür Yardımcısı ve HBO Drama Dizileri ve Filmleri Başkanı Francesca Orsi, “Issa Lopez, doğrudan HBO’nun yaratıcı ruhuna hitap eden, nadir bir yetenek” dedi. “’True Detective: Night Country’yi başından sonuna kadar yönetti, övgüye değer vizyonundan bir kez olsun taviz vermedi ve kamera arkasında dayanıklılığıyla bize ilham verdi. Jodie ve Kali’nin kusursuz performanslarının yanı sıra serinin bu kurulumunu da büyük bir başarıya dönüştürdü; Onun ailemizin bir parçası olduğu için çok şanslıyız.”

Kaynak: The Playlist

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir