Usta Oyuncu Nusret Çetinel Hayatını Kaybetti!

Usta oyuncu Nusret Çetinel hayatını kaybetti. Uzun süredir kanser tedavisi gören ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Nusret Çetinel, hayatını kaybetti. 69 yaşındaki usta oyuncunun acı haberini Oyuncular Sendikası sosyal medya hesabından duyurdu. Açıklamada, “Meslektaşımız Nusret Çetinel hayatını kaybetti. Çok üzgünüz. Tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Başımız sağ olsun” ifadesine yer verildi.

26 Ocak 1952 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Çetinel, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu. 2011 yılında Devlet Tiyatroları’ndan emekli olan sanatçı, 1976’dan itibaren TRT televizyonunda dublaj sanatçısı olarak çalıştı.

Usta oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında Rafadan Tayfa, Pembe Panterin Dönüşü, Polis Akademisi, Police Story, Tanrının Zırhı, Jetgiller, Cehennem Melekleri 2, Yıldız Savaşları Bölüm 2 gibi projelerde seslendirme yapan Nusret Çetinel Ayrıca; Eyvah Babam, Bizim Evin Halleri, Sırlar Dünyası, Büyük Buluşma, Yağmurdan Sonra, Yeşeren Düşler, Hakkını Helal Et, Nazlı Yarim, Tek Türkiye, Son Ağa, Unutma Beni, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Hür Adam Öyle Bir Geçer Zaman ki, Muhteşem Yüzyıl, Patron Mutlu Son İstiyor, Sevda Kuşun Kanadında ve İsimsizler bulunuyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir