Usta oyuncu Yılmaz Gruda hayatını kaybetti!

Usta oyuncu Yılmaz Gruda hayatını kaybetti! 70 yıldan fazla bir süredir sanat hayatının içinde yer alan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda, 94 yaşında hayatını kaybetti.

Usta oyuncu yakalandığı virüs sonrası böbrek yetmezliği ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Acı haberi menajeri Tümay Özokur, Instagram hesabından duyurdu. Özokur, mesajında “Şimdi kim bana akrabam diyecek… Sektörün tüm vefasızlıklarını da alıp götürseydin keşke… Seni çok sevdim ve iyi ki tanıdım. Nur içinde uyu akrabammm” ifadelerini kullandı. Gruda sadece birkaç gün önce 94. doğum gününü kutlamıştı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gruda için sosyal medya hesabından taziye paylaşımında bulunarak şu ifadeleri kullandı: “Sinema, tiyatro ve ekranlarımızın sevilen oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda’yı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Gruda’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum.”

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir