Vanessa Hudgens’dan seyahat belgeseli geliyor!

Vanessa Hudgens’dan seyahat belgeseli geliyor! Kariyeri Disney’in ‘High School Musical’ serisiyle başlayan Asya kökenli Amerikalı oyuncu Vanessa Hudgens, annesinin doğduğu ülke olan Filipinler’de bir seyahat belgeseli çekmeye hazırlanıyor. Ailesinin Asya mirasını keşfedecek isimsiz proje, Mart ayında Palawan ve Manila’da çekilecek.

Belgeselin Hudgens ile 25 yaşında ABD’ye göç eden Filipinli annesi Gina ve Hudgens’ın kız kardeşi Stella arasındaki ilişkiyi sergileyeceği söyleniyor. Paul Soriano, projede yönetmen ve Mark A. Victor ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev alacak. Henüz herhangi bir dağıtımcı, yayıncı veya yayın platformu açıklanmadı.

Hudgens belgeseli duyuran bir açıklamada “Bizim hikayemizin dünyanın dört bir yanındaki pek çok kadınla ilişkilendirilebilir bir hikaye olduğunu hissediyorum”, “Ne kadar çok şey paylaşabilirsek, birbirimizi o kadar çok destekleyebiliriz.” dedi.

Hudgens, “High School Musical “dan bu yana “Spring Breakers”, “Gimme Shelter”, “Bad Boys for Life” ve Oscar adayı Lin-Manuel Miranda’nın yönettiği müzikal “Tick, Tick …Boom!”da önemli roller üstlendi. Hudgens, Netflix için “The Knight Before Christmas” filminin ve “The Princess Switch” dizisinin üç bölümünün de yapımcılığını üstlendi ve rol aldı. Hudgens bundan sonra “French Girl” ve “Bad Boys 4” filmlerinde rol alacak.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir