Warner Bros.’un ‘Attack on Titan’ Filminin Yönetmeni Belli Oldu!

Warner Bros.’un ‘Attack on Titan’ filminin yönetmeni belli oldu! Variety‘de yer alan habere göre “It” filminin gişe rekoru kırmasının ardından Warner Bros. yeni filmi için Andy Muschietti ile anlaştı.

Hajime Isayama tarafından yazılan ve illüstrasyonu yapılan “Attack on Titan” en çok satan Japon çizgi roman serilerinden biri. Çizgi roman 2009’dan beri 76 milyon kopyanın üzerinde satıldı. Seri, insanların kendilerini dev titanlardan korumak için yaşadıkları yüksek duvarlarla çevrili bir şehirde geçiyor.

Warner Bros.'un ‘Attack on Titan’ Filminin Yönetmeni Belli Oldu!Filmin yapımcılığını David Heyman (“Harry Potter,” “Fantastic Beasts”), Masi Oka (“Mega Man”) ve Barbara Muschietti (“It” and “Mama”) üstlenecekler.  Çizgi seri daha önce de beyazperdeye aktarılmıştı. 2015 yapımı filmin yönetmenliğini Shinji Higuchi üstlenmiş, film 46 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.

Muschietti’nin son filmi “It” Stephen King‘in romanından beyazperdeye aktarılmış, tüm dünyada 700 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Muschietti şu anda filmin devamı olan “It: Chapter 2”  üzerinde çalışıyor.  Filmin kadrosunda Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader ve Isaiah Mustafa gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen devam filmi 6 Eylül 2019‘da vizyonda seyircisiyle buluşacak.

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir