Wes Anderson’ın yeni filmi “The Phoenician Scheme” Cannes’da büyük ilgi gördü!

Wes Anderson‘ın yeni filmi “The Phoenician Scheme” Cannes’da büyük ilgi gördü! Altın Palmiye için yarışan filmin gösterimi bir alkış tufanı eşliğinde sona erdi. Konuklar Anderson’ın yıldız isimlerle dolu son filmini 7,5 dakika boyunca ayakta alkışladı.

Filmin kadrosunda Benicio del Toro, Mia Threapleton, Michael Cera, Riz Ahmed, Jeffrey Wright, Benedict Cumberbatch, Rupert Friend, gibi ünlü isimler yer alıyor.

Filmde del Toro, Avrupa’nın en zengin adamlarından biri olan iş insanı Zsa-zsa Korda’ya hayat veriyor. Mia Threapleton, Korda’nın kızı Rahibe Liesel’ı canlandırırken, Michael Cera ise onun öğretmeni Bjorn Lund karakteriyle ilk kez bir Wes Anderson filminde oynuyor. 1950’de geçen film, Avrupa’nın önde gelen sanayicilerinden Zsa-zsa Korda’nın uçak kazasından sağ çıkmasının ardından gelişen olayları konu alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

EPiC: Elvis Presley in Concert filminden ilk fragman!

Aslan Kral’ın yönetmeni Roger Allers hayatını kaybetti

Burak Çevik, dördüncü kez Berlin Film Festivali’nde

Glen Powell ile Sam Esmail’den gizemli bir bilim kurgu gerilim filmi: Tesseract

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir