‘Where the Crawdads Sing’ Uyarlaması Yönetmenini Buldu!

Çok satan suç gizem romanı Where the Crawdads Sing‘i uyarlaması için yönetmen bulundu. İlk yönetmenlik deneyimini senaryosunu da kaleme aldığı First Match ile yaşayan Olivia Newman filmin yönetmenliğini üstlenecek.

Olivia Newman

Hollywood Reporter‘ın haberine göre Reese Witherspoon ve Lauren Neustadter ise filmin yapımcılığını üstlenecekler. Delia Owen tarafından kaleme alınan roman 2019’da New York Times’ın en çok satanlar listesinde yer almıştı. Kitap, 2019’da Amazon üzerinden de en çok satılan kitaplardan biri oldu.

Kitap, ailesi tarafından terkedilmiş ve Kuzey Carolina’da yalnız başına büyümek zorunda kalan Kya’nın hikayesini merkezine alıyor. Kya, saygı duyulan bir yazar olduğunda erkek arkadaşının cinayetinden de sorumlu tutulur. Hikaye hem bir suç gerilimi hem de farklı iki zamanı iç içe geçiren modern çağın öyküsü.

Filmin senaryosunu, Beasts of the Southern Wild ile Oscar adaylığı elde eden Lucy Alibar kaleme alacak. Newman, senaryoya son şeklini verecek. First Match ile ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimini yaşayan Newman, FBI,  Chicago Fire ve Chicago PD dizilerinin birçok bölümünde yönetmenlik yapmıştı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir