‘Wicked’ Müzikaline Yeni İsimler!

‘Wicked’ Müzikaline Yeni İsimler! Ariana Grande ve Cynthia Erivo, Wicked müzikalinde rol alacaklar. Şu an geliştirme aşamasında olan müzikalin çekimleri 2022 yılında başlayacak.

In the Heights ve Crazy Rich Asians filmleriyle bilinen Jon M. Chu müzikali beyaz perdeye uyarlayacak. Wicked, Broadway‘in en çok gişe yapan müzikallerinden biri. Filmin senaryosunu, müzikalin bestelerini yapan ve şarkı sözlerini yazan Stephen Schawartz ile romanı müzikale uyarlayan Winnie Holzman kaleme alacak.

Grammy, Emmy ve Tony ödüllü aktris, şarkıcı ve yapımcı olmanın yanı sıra Oscar, Altın Küre ve SAG adayı. West End ve Broadway’de The Color Purple’da yer alan Erivo, National Geographic’in antoloji dizisi Genius: Aretha’da Aretha Franklin’i canlandırmıştı. Dizideki performansı aktrise Emmy adaylığı getirmişti.

Grammy ödüllü Grande, 1964’teki Beatles’tan bu yana Billboard Hot 100 listesinde ilk üç sırayı almayı başaran ilk sanatçı oldu. Spotify’ın son on yılın en çok dinlenen kadın sanatçısı unvanı da elinde bulunan Grande, aynı zamanda NBC’nin The Voice yarışmasında koçluk yapıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Ünlü oyuncu Chris Pratt, Garfield’e nasıl hazırlandığını anlattı!

 ‘Giant’ın setinden Pierce Brosnan’lı ilk görsel!

Sydney Sweeney başrollü ‘Barbarella’ filminin yönetmeni belli oldu!

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir