‘Wildlife’ın Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Jake Gyllenhaal ve Carey Mulligan’ın başrolü paylaştığı drama filmi ‘Wildlife’ın yeni fragmanı yayınlandı! Filmin 8 Şubat 2019 tarihinde ülkemizde gösterime girmesi bekleniyor.

Wildlife
Wildlife

Altın Küre ve BAFTA adaylığı bulunan başarılı aktör Paul Dano’nun ilk kez yönetmen koltuğuna geçtiği filmin senaryosuna da Dano ile birlikte Zoe Kazan imza atıyor.

Richard Ford’un aynı isimli romanından beyazperdeye uyarlanan filmde başrol Jake Gyllenhaal ve Carey Mulligan’a Emmy adayı Bill Camp, genç yıldız Ed Oxenbould ve Zoe Margaret Colletti gibi isimler eşlik ediyor.

Filmin konusu ise şöyle; Brinson, Montana’nın küçük bir kasabasında yaşayan sıradan bir ailedir. Anne Jeanette, evin bütün düzeninden ve aileyi birarada tutmakla sorumludur. Evin babası Jerry ise profesyonel bir golfçüdür ancak ani bir şekilde işini kaybedince psikolojisi çok bozulur. Kendini arayış sürecine giren Jerry, yakınlarda çıkan dev bir orman yangınıyla mücadeleye yardım etmek için ailesini geride bırakır. Jerry’nin gidişi eşi Jeanette ve oğlu Joe’yu derinden etkiler.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir