Will Smith, ‘The Council’ Filminde!

Will Smith, ‘The Council’ filminde! Will Smith, Netflix’in ‘The Council’ adlı filminde bir suç örgütünün patronu olan Nicky Barnes karakterine hayat verecek.

Film, kendi kendine yeten ve yöneten bir Afrika devleti kurma hedefiyle yola çıkan, 1970’ler ve 80’lerin başında Harlem’i yöneten yedi Afro-Amerikan erkekten oluşan ve uyuşturucu ticaretiyle finansa edilen bir suç örgütünü merkezine alıyor.

Gerçek hayatta Barnes, 1978’de tutuklanmasına kadar uluslararası uyuşturucu ticaretinde İtalyan-Amerikan Mafyası ile birlikte çalışıyordu. Müebbet hapis cezasına çarptırılan Barnes, tanık koruma programı kapsamında federal bir muhbir oldu. Barnes, 2012’de öldü, ancak ölümü bu yıla kadar bilinmiyordu. Barnes daha önce, Denzel Washington‘ın başrolünde yer aldığı, Ridley Scott’un 2007 yapımı ‘American Gangster’ adlı filminde Cuba Gooding, Jr. tarafından canlandırılmıştı.

Senaryosu Peter Landesman tarafından kaleme alınan filmin yapımcıları arasında Will Smith, James Lassiter, Matt Jackson ve Jason Essex yer alıyor. Landesman, Joanne Lee ve David Lee ile birlikte yönetici yapımcı olarak da görev alacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir