Will Smith ve Martin Lawrence dördüncü ‘Bad Boys’ filmi için yeniden bir araya geliyor!

Will Smith ve Martin Lawrence dördüncü ‘Bad Boys’ filmi için yeniden bir araya geliyor! Adil El Arbi ve Bilall Fallah ise ‘Bad Boys’ serisinin bir sonraki filmini yönetmek üzere geri dönüyor.

Sony Pictures, senaryosu Chris Bremner tarafından kaleme alınan, isimsiz devam filminin ön yapım aşamasında olduğunu doğruladı. Warner Bros’un iptal edilen ‘Batgirl’ filmini de yöneten ikili, ilk ‘Bad Boys’ filminin gösterime girmesinden 25 yıl sonra Smith ve Lawrence’ı Miami-Dade dedektifleri Mike Lowrey ve Marcus Burnett rollerinde yeniden bir araya getiren 2020 yapımı ‘Bad Boys for Life’ı yönetmişlerdi. Üçlemenin vizyona girmesinden kısa bir süre sonra Sony dördüncü bir ‘Bad Boys’ filminin geliştirilmekte olduğunu duyurdu ve ‘Bad Boys for Life’ pandemi öncesi dönemin son gişe rekortmenlerinden biri olarak dünya çapında 426,5 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.

Henüz adı belli olmayan devam filminin yapımcılığını Jerry Bruckheimer, Westbrook için Smith, Doug Belgrad ve Chad Oman üstlenirken; Lawrence, James Lassiter, Mike Stenson, Barry Waldman ve Jon Mone projede yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir