Winnie The Pooh Uyarlaması ‘Christopher Robin’den Yeni Fragman!

Altın Küre ödüllü oyuncu Ewan McGregor‘un başrolde olduğu Winnie The Pooh uyarlaması ‘Christopher Robin‘den yeni fragman yayınlandı!

Christopher Robin
Christopher Robin

Disney’in kalpleri ısıtan macerası “Christopher Robin” filminde, geçmişte 100 Hektar Ormanı’nda cesur ve sevimli oyuncak arkadaşlarıyla sayısız maceraya atılmış olan genç çocuk büyür ve yolunu kaybeder. Cristopher Robin’e içindeki sevgi dolu ve neşeli çocuğu hatırlatmak ise yalnızca çocukluk arkadaşlarının elindedir.

Christopher Robin’in çantasıyla yaşanan talihsiz bir kaza sonrasında, Pooh ve ekibin kalanı Piglet, Eeyore ve Tigger, çok önemli bir varlığı geri döndürmek için ormandan çıkarak Londra’ya gelir…Çünkü en iyi arkadaşlar her zaman yanında olur…

Filmin yönetmenliğini, ‘World War Z’, ‘Quantum of Solace’ ve ‘Stranger Than Fiction’ filmleri ile tanıdığımız Marc Foster üstleniyor.

Filmin oyuncuları arasında Christopher Robin rolünde Altın Küre sahibi Ewan McGregor, karısı Evelyn rolünde Altın Küre adayı Hayley Atwel, kızı Madeline rolünde Bronte Carmichael ve Robin’in patronu Giles Winslow rolünde Emmy sahibi Mark Gatiss yer alıyor.

Film ülkemizde 3 Ağustos’ta vizyona girecek.

işte filmin yeni fragmanı

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir